Vilvoorde - 4 Fonteinen

* Van 267500€ Tot 659900€

2 - 3 slaapkamers 100 - 153 vierkante meters

Immoweb code : 10739183
Immoweb code : 10739183
*exclusief belastingen

Overzicht

2 - 3 slaapkamers
100 - 153 vierkante meters

Omschrijving

Appartementen in Vilvoorde - 4 Fonteinen

Deze nieuwe bruisende en autovrije woonwijk aan de waterkant van Vilvoorde, tegenover het park 3 Fonteinen, is in vele opzichten uniek. Dankzij de combinatie van wonen en werken, 3 ha groen, voet- en fietspaden en bruisende stadspleinen biedt 4 Fonteinen de perfecte mix van wonen, werken, winkelen en ontspannen .

Dit alles aan de rand van Vilvoorde en op een boogscheut van Brussel-Hoofdstad.Alle appartementen hebben een ruim terras om te genieten van het fenomenale uitzicht : op het water, het park 3 Fonteinen of het nieuw aangelegde Broekplein. De keuze is aan u! De nieuwe woonwijk heeft voor ieder wat wils: kant-en-klare appartementen in 't Sas' , lichte hoekappartementen in 't Brughuis' en luxe appartementen met hoge plafonds in 'Waterzicht' .

Of je nu houdt van de dynamiek van het stadsleven of de rust van het groen, in 4 Fonteinen vind je vast en zeker een warm thuis.

Bezoek de buurt.
Zelf een bezoekje brengen aan deze duurzame buurt? Dat kan! Contacteer ons voor afspraak. Wij verwelkomen jou graag in het infokantoor (Broekplein 7, Vilvoorde) en laten jou met veel plezier het kijkappartement en de kijkwoning zien.

Neem contact op