Nieuwbouwproject - Appartementen te koop

Van 197500€ Tot 347500€

1 - 2 slaapkamers 54 - 76 vierkante meters

Immoweb code : 10778019
Immoweb code : 10778019

Overzicht

1 - 2 slaapkamers
54 - 76 vierkante meters

Omschrijving

Appartementen Te Koop

Residentie Marie is een stijlvol woonproject in het hartje van Wevelgem.

Troeven van deze residentie zijn:
* Zonnepanelen
* Warmtepomp
*Aangename terrassen of tuin.
* Voorziening elektrische laadpalen
* Ruime terrassen
*Strak design en kleine residentie


INFO OVER HET PROJECT.
Het project bestaat uit 2 appartementen op het gelijkvloers, 2 op het eerste verdiep en 1 op de 2de verdieping. Elk appartement heeft zijn eigen karakter met een bewoonbare oppervlakte van 56 tot 83 m2. Ze beschikken allemaal over 1 of 2 slaapkamers en er kan voor elke woongelegenheid een garagebox of staanplaats worden gereserveerd op de site. Eén van de vele troeven van het project is de uitgekiende prijskwaliteitsverhouding, met verkooprijzen vanaf 197.500 euro (excl. kosten) !

De appartementen zijn ruim en leefbaar door hun oppervlakte en hun lichtinval, wat resulteert in een rustgevende woonervaring. Er is aandacht voor het comfort van de terrassen zodat elke toekomstige eigenaar beschikt over een private buitenruimte (1 of 2 terrassen) die rechtstreeks grenst aan hun appartement.

Bij het ontwerp van de appartementen staan kwaliteit en comfort voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan de praktische indeling, bergruimte en privacy. Door elk appartement te voorzien van voldoende glaspartijen kan men in elk appartement genieten van veel lichtinval, wat de kwaliteit van het wooncomfort verhoogt. Daarnaast wordt er bijzondere aandacht besteed aan zowel thermische als akoestische isolatie.

Ook …

Neem contact op