Zwevegem - Europaplein

* 372000€

3 slaapkamers 179 vierkante meters

Immoweb code : 10739988
Immoweb code : 10739988
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
179 vierkante meters

Omschrijving

Woningen in Zwevegem - Europaplein

Gezellige woonbuurt vlak bij het centrum van Zwevegem.
We verwelkomen je graag in onze huizen aan het Europaplein. Je vindt er landelijke halfopen en gesloten bebouwingen met 3 of 4 slaapkamers en een inpandige garage. Eén voor één kwalitatief afgewerkt. Van vloerverwarming op het gelijkvloers tot in de badkamer met inloopdouche. Voor de zolder zijn er meerdere mogelijkheden om deze naar wens af te werken. Voor de woningen komt er een speelpleintje met een glij- en duikeltorentje, klimjungle, draaitol en 3 evenwichtsbalken.

Deze energiezuinige huizen zijn BEN (BijnaEnergieNeutraal), dit betekent dat ze een maximum E-peil hebben van 30. De aanleg van de oprit, het terras en een paadje inbegrepen, samen met een kastanjehouten afsluiting, haag en tuinpoortje. Op de oprit vind je de nodige aansluitingen om eventueel een laadpaal te kunnen installeren.

De prijs is de prijs

Veel aannemers werken met dagprijzen, projectontwikkelaars moeten daardoor vaak ingrijpen bij bestaande prijsafspraken. Bij Matexi daarentegen hebben we een unieke prijsgarantie: de prijs bij ondertekening van het compromis verandert niet meer . De prijs is de prijs! Dat zorgt voor iets onbetaalbaars: gemoedsrust.

Neem contact op