Penthouse te huur

950€ + 125€ per maand

2 slaapkamers 119 vierkante meters

Immoweb code : 11325716
Immoweb code : 11325716

Overzicht

2 slaapkamers
119 vierkante meters bewoonbare ruimte
Verdieping : 2

Omschrijving

Luxueuze penthouse met 2 à 3 slaapkamers, ruim terras en dub

Prachtig, hoogwaardig afgewerkt en zeer ruim (119 m²) penthouse met 2 à 3 slaapkamers en aangenaam groot terras (64 m²).




Omschrijving: Dit uiterst ruim en prachtig afgewerkt appartement is gelegen op de 2de verdieping en bereikbaar met de lift die direct uitkomt in de inkomhal met vestiaire en een gastentoilet , De inkomhal geeft ook toegang tot de verschillende ruimtes in de woning Van hieruit betreedt men de grote leefruimte met eetkamer en open keuken. De hele ruimte geniet van aangename lichtinval van zowel de voor- en achterkant van het gebouw. Aangrenzend aan de leefruimte, geniet men van een zeer groot en rustig terras in alle privacy. Aan de eetkamer bevindt zich de ruime en volledig geïnstalleerde keuken met alle toestellen zoals inductie kookplaat , vaatwas , koelkast , oven en combi-oven. Hiernaast bevindt zich de bergruimte die tevens dienst doet als wasruimte. Via de nachthal, bereikt men de ruime badkamer, voorzien van een dubbele wastafel in meubel en een luxueuze inloopdouche.
Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers en 1 kleine kamer. Tevens beschikt het appartement over 2 ondergrondse autostaanplaatsen en berging.

Extra's:
- Zolder
- 2 autostaanplaatsen
- EPC 23
- Enorm mooi dakterras
- Rustige ligging
- Gemeenschappelijke kosten 125 euro
- Beschikbaar vanaf 1/07/2024
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Neem contact op