Villa te koop

539000€

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11114224
Immoweb code : 11114224

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
522 vierkante meters grond

Omschrijving

Villa met drie slaapkamers en twee badkamers op ruim percee…

In een rustige wijk in De Haan vinden we deze perfect onderhouden woning die werd gebouwd in 2002. Deze woonst ligt op een ruim perceel van 522 m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van 168 m². De rustige ligging zorgt voor een ideale woonomgeving.
Bij het betreden van de woning komen we binnen in de inkomhal met gastentoilet. Van daaruit gaan we naar de lichtrijke woonkamer met grote raampartijen. De houtkachel is een extra troef in de woonruimte. Verder vinden we nog een volledig uitgeruste keuken, bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en een uiterst ruime garage terug op de gelijkvloerse verdieping. Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers, een badkamer en een douchekamer. Daarnaast is er nog een ruime zolder met veel opbergmogelijkheden.
De zonnige en zuid gerichte tuin is goed onderhouden en is voorzien van een tuinhuis met overdekt terras. Deze tuin biedt veel mogelijkheden.
De woning is hoogwaardig afgewerkt, werd voorzien van zonnepanelen en een thuisbatterij, waardoor deze woning heel energiezuinig is.
Naast de garage zijn er 2 à 3 staanplaatsen op de oprit.

Wenst u een afspraak te maken voor deze topper? Neem dan zeker contact op met Victor via het nummer 0470 64 60 28 of via mail naar [email protected]

Troeven
*Instapklaar
*Ruim perceel
*Lichtrijk
*Rustige ligging
*Thuisbatterij


1) Stedenbouwkundige bestemming Wg: Woongebied
2) Beschermd erfgoed: neen
3) Geïnventariseerd erfgoed: niet van toepassing
4) Keuringsattest elektrici…

Neem contact op