Villa te koop

* 539000€

3 slaapkamers 168 vierkante meters

Immoweb code : 11114241
Immoweb code : 11114241
*exclusief belastingen

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
168 vierkante meters bewoonbare ruimte
522 vierkante meters grond

Omschrijving

Ruime villa met garage, grote tuin, zonnepanelen + thuisbat

Deze prachtige villa in De Haan is een droomhuis voor velen. De woning is gebouwd in 2002 en heeft een perceeloppervlakte van maar liefst 522 vierkante meter. Het huis is een open bebouwing, waardoor het veel ruimte en licht biedt.

Een van de grootste voordelen van deze villa is de ruime tuin. Deze biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, om te ontspannen in de zon of om te genieten van een barbecue met vrienden en familie. Daarnaast is er een garage aanwezig, tevens 2 à 3 parkeerplaatsen op de oprit. De woning is voorzien van zonnepanelen en thuisbatterij waardoor het een heel energiezuinige woning is.

De woning heeft drie slaapkamers, wat het ideaal maakt voor een gezin. Daarnaast is er een ruime zolder, badkamer + extra douchekamer aanwezig. Verder is er een lichtrijke woonkamer, keuken met kwaliteitsvolle toestellen, wasplaats en berging voorzien. Het huis is in uitstekende staat.

De Haan is een prachtige familie-badstad, waar u kunt genieten op 1400 meter van de zee, het strand en de duinen. Het is een perfecte locatie voor mensen die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Maar ook voor mensen die houden van activiteiten zoals fietsen, wandelen en watersport is er genoeg te doen.

Kortom, deze villa in De Haan is een fantastisch woning die alles biedt wat u nodig heeft.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

EPC: 204 kWh

Neem contact op