Villa te koop

650000€

4 slaapkamers 206 vierkante meters

Immoweb code : 11160381
Immoweb code : 11160381

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
206 vierkante meters bewoonbare ruimte
2127 vierkante meters grond

Omschrijving

Gerenoveerde villa in landelijke omgeving op een ruim perce

Deze charmevolle villa bevindt zich in het landelijke gedeelte van De Pinte, op enkele minuten van E17 en N60. De perfecte combinatie tussen wonen in het groen én een vlotte verbinding. De woning werd in 2008 volledig verbouwd in modern landelijke stijl.

De gelijkvloerse verdieping biedt ruimte aan een lichtrijke leefruimte met open haard en doorgang naar de ruime leefkeuken. Aansluitend is een bijkeuken terug te vinden met toegang naar de opslagkelder. Verder vinden we hier nog de technische berging terug en toilet, alsook de ruime garage voor 2 wagens en extra opslag, die toegankelijk is via de oprit alsook via de tuin.

Op de eerste verdieping zijn maar liefst 3 volwaardige slaapkamers terug te vinden in eigentijdse stijl, waarvan één met dressing gedeelte. De overloop kan dienst doen als bureauruimte of tv-ruimte. Verder kan hier ook nog een volwaardige trap geplaatst worden naar de zolderverdieping die kan ingericht worden.

De woning geniet de hele dag een maximum aan lichtinval en kan mits een kleine aanpassing volledig open getrokken worden naar de ruime tuin van maar liefst 2100 m². Mogelijkheid tot aanleggen van stalling/bijgebouwen en weide.
Er geldt geen renovatieverplichting op de woning. EK is conform en de woning is asbestvrij. Een technisch en structureel instapklare woning vanaf de eerste dag!

Benieuwd naar deze woning? Neem contact op via [email protected] of 0470 366 710.

Neem contact op