Villa te koop

765000€

4 slaapkamers 241 vierkante meters

Immoweb code : 11323615
Immoweb code : 11323615

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
241 vierkante meters bewoonbare ruimte
2669 vierkante meters grond

Omschrijving

De Pinte - Heirweg

In een groene omgeving net buiten het centrum van De Pinte ontwikkelt Ascot drie exclusieve nieuwbouw villa’s.
Percelen groter dan 2.600m2 in een residentiële buurt vormen de basis voor dit project. Niet een maximalisatie van het aantal woningen, maar wel de woonkwaliteit staat hier voorop. Deze benadering resulteert in volwaardige en duurzame viergevelwoningen, voorzien van warmtepomp en zonnepanelen.
De villa’s worden één voor één volledig afgewerkt volgens een kwalitatief en hoogstaand bestek. Onze persoonlijke bouwadviseur begeleidt klanten tijdens het volledige bouwproces, al dan niet in combinatie met een eigen interieurarchitect.
Elke villa is bijzonder praktisch en intuïtief ingedeeld. Het gelijkvloers bevat onder andere een inpandige garage van ca. 7m diep en een afzonderlijke bureau- of praktijkruimte aan de voorgevel. Een discrete inkom langs op zijgevel geeft toegang tot een grote leefruimte met open keuken.
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers, een ruime badkamer met douche én ligbad, een extra douchekamer met lavabo en verder nog een afzonderlijk toilet. Bovendien is nog een bruikbare open ruimte aanwezig op de tweede verdieping. Dit project voldoet aan de voorwaarden voor de 6% BTW (indien voldaan aan de voorwaarden). Interesse? Laat gerust uw gegevens na of contacteer ons op het nummer 0472/200.300


Renovatieplicht: onbekend

Neem contact op