Villa te koop

3 slaapkamers 220 vierkante meters

Immoweb code : 9542961
Immoweb code : 9542961

Overzicht

3 slaapkamers
2 badkamers
220 vierkante meters bewoonbare ruimte
674 vierkante meters grond
Virtueel bezoek

Omschrijving

IVilla (220m²) op een terrein van 6 are 74ca.

Exclusieve eigendom met?een instapklare villa (220m²) op een terrein van 6 are 74ca.
Breng een bezoek aan de eigendom via de virtual Tour: http://vt8.eu/Visie_Lel56/

Residentiële ligging in een rustige villawijk in de nabijheid van het centrum van Dilbeek en Groot-Bijgaarden, openbaar vervoer (bus, trein en tram), CC De Westrand, De Wolfsputten , scholen en handelszaken. Vlotte verbinding met autosnelwegen en Brussel.
De villa is afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle materialen (eiken binnendeuren en trap, bevloeringen,..) en is bijzonder goed onderhouden.
Centrale verwarming op aardgas met radiatoren – buitenschrijnwerk in tropisch hardhout met dubbele beglazing – alarmsysteem.In de volledig aangelegde tuin met terras is het aangenaam vertoeven en geeft het een echt vakantiegevoel! Ideale Zuidelijke oriëntatie!
Indeling:
Gelijkvloers:
Ruime inkomhal (15m²) met vestiaire – toilet – bureel (10m²) – woonkamer (41m²) voorzien van een schitterende openhaard met schouwmantel in Franse witsteen – ingerichte keuken (16m²) en de tuin – berging – garage (34m²)
Verdieping:
Nachthal – 3 slaapkamers (16, 15 en 14m²) met de plafonds tot in de nok van het dak wat een enorm ruimtegevoel geeft – Functionele badkamer (7m²) met ligbad, dubbele wastafel en toilet – nieuwe en moderne badkamer (6m²) met douche , wastafel in meubel en toilet – hobbyruimte/slaapkamer (19m²) nog af te werken - berging

Neem contact op