Villa te koop

3 slaapkamers 286 vierkante meters

Immoweb code : 9889969
Immoweb code : 9889969

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
286 vierkante meters bewoonbare ruimte

Omschrijving

Luxueuze hedendaagse villa op 22 are

Deze luxueuze villa bevindt zich in een residentiële en tevens landelijke woonomgeving in een deelgemeente van Erpe-Mere. De aansluiting met de E40 is in de directe nabijheid zodat Brussel en Gent vlot bereikbaar zijn.

De woning, met bouwjaar 2004, werd centraal ingeplant op een landelijk terrein van 22 are en sluit mooi aan op de achtergelegen kouters en open velden. Deze imposante villa heeft een uitzonderlijke beleving door haar grootte, opbouw en modern comfort. Alle leefruimtes bevinden zich langs de achterzijde met zicht op de schitterende aangelegde tuin en het verwarmd zwembad.
Op het gelijkvloers hebben we een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, ruime lichtrijke living met gas openhaard, tijdloze keuken met alle comfort en ontbijthoek een bijkeuken en separaat bureau. De eerste verdieping omvat 4 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met dressing, badkamer en apart toilet.
Tevens is de woning volledig onderkelderd met proviand-, wijn-, stockageruimtes en een ondergrondse garage voor 4 wagens.
De totale woonoppervlakte bedraagt bijna 300m². Een mooie aangelegde voor- en achtertuin met een verwarmd zwembad nodigt uit tot rust en relaxatie. De tuin werd volledig omzoomd met volgroeide vaste planten zodat de privacy optimaal is.
Dit alles maakt dit vastgoed wellicht één van de meest exclusieve villa’s in de regio.
Het EPC bedraagt 160kWh/m²jaar en de verwarming is op basis van een hoogrendementsketel op gas. Een zonnepaneleninstallatie

Neem contact op