Villa te koop

695000€

3 slaapkamers 208 vierkante meters

Immoweb code : 11393654
Immoweb code : 11393654

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
208 vierkante meters bewoonbare ruimte
610 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve en moderne villa met 3 slaapkamers

Exclusieve en moderne villa met 3 slaapkamers op een terrein van 6 are 10 ca. 
Topligging in een doodlopende straat op de grens van Dilbeek en Groot-Bijgaarden in de nabijheid van openbaar vervoer, scholen, handelszaken, CC De Westrand en sportcentra. Zeer vlotte verbinding met Brussel. . 
Deze instapklare villa is afgewerkt met duurzame, kwaliteitsvolle materialen. De inrichting van de woning straalt rust en klasse uit met oog voor detail en is door de grote raampartijen enorm lichtrijk. 
Op het gelijkvloers beschikt de woning over een inkomhal met apart toilet, een zeer ruime en lichtrijke woonkamer met eikenparket, eethoek en een geïnstalleerde kwaliteitskeuken. Bovendien beschikt dezewoning over een ruime garage waar twee auto’s achter elkaar kunnen staan. 
Op de verdieping bevinden er zich 3 ruime slaapkamers en een prachtig afgewerkte badkamer met wengé parket, ligbad, toilet en wastafel. Bovendien is er ook een bergzolder aanwezig. 
De volledig aangelegde tuin met ruim terras biedt een oase van rust. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een design tuinkamer waar u op elk moment van de dag kan genieten van de tuin. 
EPC-label C – buitenschrijnwerk in aluminium met dubbele beglazing – centrale verwarming op gas met radiatoren en een gashaard – aanwezigheid van een alarminstallatie en videobewaking 
Indeling: 
Gelijkvloers: garage (36m²) – inkomhal – toilet – woonkamer (34m²) – eethoek (17m²) – keuken (7m²)

Neem contact op