Villa te koop

1375000€

4 slaapkamers 210 vierkante meters

Immoweb code : 9207967
Immoweb code : 9207967

Overzicht

4 slaapkamers
4 badkamers
210 vierkante meters bewoonbare ruimte
1403 vierkante meters grond

Omschrijving

Exclusieve Mimosa Villas.

BESCHRIJVING
Exclusieve vrijstaande villa s en een eigen design zwembad. Gelegen nabij het clubhuis met alle faciliteiten, toegang tot de golfbaan. Ruim gebouwd op een ruime percelen. Ondergrondse garage/kelder. Mimosa gemeenschap is een van de meest exclusieve gemeenschappen in het Resort en herbergt alleen signature vrijstaande Villa's met veel bijzondere kenmerken.

Las Colinas Golf & Country Club - Las Colinas Golf Property & Luxury Golf Homes Spanje:

Ontworpen voor de luxe markt, elk huis is voorzien van eigentijdse en zeer hoge specificatie afwerking met grote ruime terrassen en elke woning heeft een eigen parkeerplaats en opslagruimte.

Deze Premium eigenschappen in Las Colinas Golf beschikken over de allernieuwste technologie inhuis, hoge kwaliteit keukenapparatuur, kanaal-airco, vloerverwarming in alle badkamers (optioneel in de hele woning), LED-verlichting, gemotoriseerde buitenluiken (slaapkamers), prachtige aangelegde tuinen, gemeenschappelijke ruimtes en een designer zwembad. Alle appartementen & villa's in het Resort zijn verdeeld in verschillende privé-gemeenschappen die omheind zijn en elk hun eigen unieke omgeving hebben.

Las Colinas Golf & Country Club is gelegen in Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa in het zuidelijke deel van de Costa Blanca, Spanje. Las Colinas" ligt in de heuvels en is omgeven door een natuurreservaat, mediterrane bossen en fruitboomgaarden die een unieke, afgelegen en rustige omgeving bieden. Deze gated c

Neem contact op