Villa te koop

900000€

4 slaapkamers 480 vierkante meters

Immoweb code : 11410183
Immoweb code : 11410183

Overzicht

4 slaapkamers
2 badkamers
480 vierkante meters bewoonbare ruimte
1980 vierkante meters grond

Omschrijving

Te Koop: Exclusieve architectenwoning met adembenemende u...

Te Koop: Exclusieve architectenwoning met adembenemende uitzichten
Ontdek deze unieke, multifunctionele villa, ontworpen en gebouwd in 1972 door de vermaarde architect Luc Vande Weghe uit Tielt. De villa diende niet alleen als thuisbasis voor zijn gezin, maar ook voor zijn bloeiende architectenpraktijk.

Deze vrijstaande woning heeft twee verdiepingen onder een strak, modern plat dak, harmonieus ingebed in een zorgvuldig aangelegde voortuin met privéparkeergelegenheid. De architectuur kenmerkt zich door het gebruik van stijlvolle strakke materialen verwerkt in een meesterlijk ontwerp. Deze dynamiek wordt versterkt door diepliggende vensterpartijen en rondom rond terrassen, die een fascinerend spel van licht en schaduw spelen.

Een stijlvolle toegangstrap leidt naar een ruime, licht gevulde inkomhal die een warm welkom heet. Elk detail van de woning is met zorg overwogen, waardoor het geheel niet alleen een thuis is, maar ook een meesterwerk van architectuur.

De villa beschikt over twee gescheiden inkomhallen, wat de ruimte ideaal maakt voor gebruik als kantoor, praktijkruimte of zelfs een kangoeroewoning. Elk verdiep biedt toegang tot eigen terrassen met diverse oriëntaties, waardoor u de ganse dag optimaal kunt genieten van de zon met als bonus de uitgestrekte vergezichten.

Grijp deze kans om te wonen in een stuk levende architectuur en plan nu u bezoek.
(de geafficheerde prijs is een richtprijs en geen vraagprijs) 
 

Renovatieplicht: nee

Neem contact op