Villa te koop

525000€

3 slaapkamers 407 vierkante meters

Immoweb code : 11410250
Immoweb code : 11410250

Overzicht

3 slaapkamers
1 badkamer
407 vierkante meters bewoonbare ruimte
1928 vierkante meters grond

Omschrijving

Uniek gelegen villa te Tielt.

Uniek gelegen villa op een perceel van maar liefst 1.928m². De villa biedt een oase van groen en privacy. De idyllische, landelijke verzichten nodigen u uit om te genieten van het buitenleven! De zongerichte tuin is omgeven door tal van prachtige bomen, een ruim terras en een vijver. Naast de woning is parkeerplaats voor 6 wagens.

In de nabijheid is het stadscentrum van Tielt terug te vinden met diverse winkels, horeca, openbaar vervoer, scholen, sportfaciliteiten en zoveel meer.
De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 407m² waardoor er meer dan genoeg ruimte is om een combinatie te creëren tussen wonen en werk.

Via een aparte inkomhal komt u in de bureelruimten van ca. 70 m² met apart toilet (ideaal als kantoor, vrij beroep, kangoeroewoonst, mancave...). Een extra troef is de inpandige, dubbele garage met automatische poort.

De gelijkvloerse verdieping van de woonst is als volgt ingedeeld:
Inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met een eetruimte en een gezellige zithoek, voorzien van een open haard. Aansluitend is een veranda terug te vinden met vouwbaar dak. De open keuken met kookeiland beschikt over een eetruimte met open haard. De gelijkvloerse verdieping heeft verder nog een wasplaats, ruime bergruimte en een technische ruimte te bieden.

Op de eerste verdieping zijn 2 volwaardige slaapkamers terug te vinden. Daarnaast is er een badkamer voorzien van ligbad, dubbele wastafel met meubel en een aparte douchekamer.
De 3e slaa...
Renovatieplicht: nee

Neem contact op