House for sale

5 bedrooms 235 square meters

Immoweb code : 10057169
Immoweb code : 10057169

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
235 square meters livable space
572 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een prachtige, lichtrijke woning met 5 slaapkamers en een mooie tuin in Sint-Gillis-Waas? Gevonden!

Gelegen nabij het centrum, invalswegen, openbaar vervoer en scholen heeft deze woning heel wat leuks te bieden. De gezellige tuin, de "master bedroom" met aparte badkamer, het grote bureel en de lage EPC-score (185kWh/m²) zijn slechts enkele van de vele troeven die deze fantastische woning te bieden heeft.

Indeling:
- GLV: de inkomhal (9m²) geeft toegang tot de mooie, lichtrijke woonkamer (29m²) en de eetkamer (26m²) met zicht op terras en tuin. Verder bevinden zich hier het gastentoilet met handenwasser en 2 grote gelijkvloerse slaapkamers (20-19m²)waarvan 1 met aparte badkamer (3m²) voorzien van inloopdouche en wastafel in meubel. Naast de eetkamer heb je de prachtige, volledig ingerichte keuken (10m²) met groot schuifraam dat toegang geeft tot het mooi afgewerkte, overdekte terras. Ideaal om tijdens de warme zomerdagen buiten te genieten. Tot slot heb je nog een garage (23m²) met automatische poort.
- 1steV: via de nachthal bereik je het bureel (26m²) en de 3 overige slaapkamers (12-12-8m²). Verder heb je nog een badkamer (9m²) met inloopdouche, toilet en wastafel en een berging (6m²). 

Is dit de woning waar je al zo lang naar op zoek bent? Contacteer ons snel voor een bezoek!

Get in touch