Service flat for sale

415000€

2 bedrooms 81 square meters

Immoweb code : 10549504
Immoweb code : 10549504

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
81 square meters livable space
Floor : 2
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit instapklare appartement is gelegen op de tweede verdieping van de mooie Dunant Gardens op slechts 2 km van het centrum van Gent en dichtbij winkels, de watersportbaan en het Jan Palfijnziekenhuis. De bushalte naar het St Pieterstation is vlakbij.
Indeling: hal, living /eetplaats en volledig ingerichte open keuken (vaatwas, oven, frigo, kookplaat), ruime slaapkamer en badkamer met inloopdouche, lavabo en toilet, 2e slaapkamer of bureau, berging met aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Buiten kan je rustig genieten van het zuid-oostelijk gericht zonneterras met zicht op de binnentuin. Door de glazen wand zie je veel beweging op straat maar heb je geen last van het lawaai. Het EPC van 62kwu/m2/jaar zorgt voor heel lage energiekosten.
Op -1 is er nog een extra berging en gemeenschappelijke fietsenberging. Een autostaanplaats kan bijgekocht worden voor €25000.
Alles is rolstoeltoegankelijk.
Er is een gezonde mix van oudere en jongere mensen op de site, ook als investering kan dit een interessant pand zijn.
De woonassistent regelt, indien nodig, de thuiszorg en er is 24u/24u permanentie waardoor je langer zorgeloos zelfstandig kan blijven wonen.
In de gemeenschappelijke ontmoetingsruimtes kan je ook deelnemen aan gemeenschappelijke activiteiten.
Troeven: instapklaar, kwalitatieve materialen, veel lichtinval, energiezuinig, dienstverlening, goede ligging en er moet geen jaarlijkse onroerende voorheffing betaald worden voor assistentieflats!
Neem contact op met An via

Get in touch