Apartment block for sale

688000€

6 bedrooms

Immoweb code : 10597877
Immoweb code : 10597877

Overview

6 bedrooms
5 bathrooms
730 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Opbrengsteigendom te Sint-Katelijne-Waver

Sorry, there is no English translation. Interessante opbrengsteigendom ingedeeld als 5 appartementen met 6 garageboxen, gunstig gelegen te Sint-Katelijne-Waver.

Deze mooie residentie ingedeeld in vijf appartementen, doch slechts vergund als 2 woningen, werd zeer degelijk gebouwd en steeds netjes onderhouden. Elk van de appartementen beschikt over een lichtrijke leefruimte, een geïnstalleerde keuken, 1 of 2 slaapkamers en een badkamer met douche of ligbad. De gelijkvloerse appartementen genieten achteraan een aangename privatieve tuin. Op de eerste verdieping zijn ruime, privatieve terrassen voorzien. Per appartement is er een bijhorende garagebox voorzien, inbegrepen in de vooropgestelde vraagprijs. Een zesde garagebox is tevens verhuurd.

Deze prachtige residentie geniet een uiterst gunstige locatie, gelegen op wandelafstand van treinstation Sint-Katelijne-Waver, centraal tussen Brussel - Antwerpen. Een vlotte bereikbaarheid is tevens gegarandeerd via o.a. E19 en fietsostrade.

Fijn pluspunt: elk van de appartementen is verhuurd waardoor een gunstig rendement verkregen wordt. Kortom, een interessante opportuniteit !

Get in touch