Apartment for sale

197500€

1 bedroom 54 square meters

Immoweb code : 10677243
Immoweb code : 10677243

Overview

1 bedroom
1 bathroom
54 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Residentie Marie is een stijlvol woonproject in het hartje van Wevelgem.


Prachtig 1 slaapkamer appartement met 2 leuke terrassen! We betreden het appartement en komen in de open leefruimte terecht. De leefruimte beschikt over een open keuken en een aangenaam terras langs de straatzijde. Hierdoor is dit appartement zeer lichtrijk. Vervolgens hebben we een badkamer en een apart toilet. De ruime slaapkamer geeft ons toegang tot het ruime terras aan de achterkant van het gebouw.

Troeven van deze residentie zijn:
* Zonnepanelen
* Warmtepomp
*Aangename terrassen of tuin.
* Voorziening elektrische laadpalen



INFO OVER HET PROJECT.
Het project bestaat uit 2 appartementen op het gelijkvloers, 2 op het eerste verdiep en 1 op de 2de verdieping. Elk appartement heeft zijn eigen karakter met een bewoonbare oppervlakte van 56 tot 83 m2. Ze beschikken allemaal over 1 of 2 slaapkamers en er kan voor elke woongelegenheid een garagebox of staanplaats worden gereserveerd op de site. Eén van de vele troeven van het project is de uitgekiende prijskwaliteitsverhouding, met verkooprijzen vanaf 197.500 euro (excl. kosten) !

De appartementen zijn ruim en leefbaar door hun oppervlakte en hun lichtinval, wat resulteert in een rustgevende woonervaring. Er is aandacht voor het comfort van de terrassen zodat elke toekomstige eigenaar beschikt over een private buitenruimte (1 of 2 terrassen) die rechtstreeks grenst aan hun appartement.

Bij het ontwerp van de appartementen staan kwaliteit en com…

Get in touch