House for sale

499000€

2 bedrooms 300 square meters

Immoweb code : 10858980
Immoweb code : 10858980

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
300 square meters livable space
932 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een handelshuis met duplex-appartement, tuin, groot terras én zwembad? Lees hier dan zeker even verder!

Indeling:
Kelder: het pand beschikt over een kelder.
GLV: de winkelruimte (160m²) strekt zich over de gehele gelijkvloerse verdieping, met vernieuwde etalages, paskamers, bureau, ... en was vroeger ingericht als kledingzaak.
1steV: het appartement bevindt zich op de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Langs de inkomhal (6m²) en het apart toilet komen we bij de prachtige en vooral enorm lichtrijke leefruimte (46m²) waar de gashaard voor extra gezelligheid zorgt. De aansluitende keuken (15m²) is ingericht met alle mogelijke toestellen en geeft rechtstreekstoegang tot het terras (60m²) dat langs de trap verbinding maakt met de tuin (208m²) en het zwembad. Helemaal achteraan is een schuur/technische ruimte met de installatie van het zwembad.
2deV: op de nachthal (6m²) sluiten 2 ruime slaapkamers (20-13m²) aan. Langs de "walk-in" dressing (14m²) komen we bij de aansluitende badkamer (7m²) met inloopdouche en jacuzzi.

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energetisch te renoveren tot energielabel D of beter.

Het naastgelegen perceel op adres Statiestraat 48A is optioneel mee aan te kopen aan €149.000. Het perceel is ten kadaster gekend als 4 garages en biedt ook de mogelijkheid om naast extra ruimte en parkeerplaats, het bi

Get in touch