House for sale

415000€

4 bedrooms 163 square meters

Immoweb code : 10892087
Immoweb code : 10892087

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
163 square meters livable space
873 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Jan Breidelstraat 13 te Oostkamp, een ruime woning gelegen op een steenworp van het centrum van Oostkamp in een rustige doodlopende straat. In de nabije omgeving zijn er supermarkten, winkels, restaurants, dokters en zoveel meer!

Bij binnenkomst wordt u verwelkomt in de inkom die beschikt over een apart toilet. Er is een leefruimte van 48,14m² die geniet van veel lichtinval door de mooie raampartijen. Aansluitend is er een keuken voorzien van alle benodigdheden en zicht op de tuin. Daarnaast zijn er vier volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van een inloopdouche. Opbergplaats is voorzien in de berging en ruime garage van maar liefst 42m²!

Warm geworden van deze woning? Aarzel niet en grijp uw kans om deze woning met uw eigen ogen te bekijken! Contacteer ons vandaag nog voor een bezoek ter plaatse!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren.

Get in touch