House for sale

289000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11007129
Immoweb code : 11007129

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
685 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een charmante bungalowwoning met een adembenemend uitzicht op de achterliggende velden? Zoek niet verder!
Deze woning in Houthulst biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel te wonen midden in een oase van rust. Daarbij is het gelegen nabij tal van voorzieningen waaronder lagere en secundaire scholen, groot warenhuizen en openbaar vervoer.
Binnenkomen doe je via de brede inkomhal. Deze heeft toegang tot de ruime, lichtrijke woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle luxe en beschikt over alle nodige installaties waaronder: ingebouwde oven en microgolfoven, afwasmachine, kookplaat met ingebouwde dampkap, koelkast, …
Het is het kloppende hart van de woning, waar u samenkomt met familie, vrienden voor een gezellige avond.
Verder beschikt de woning over een gastentoilet, een luxueuze badkamer, voorzien van inloopdouche en dubbel lavabomeubel. Op vandaag beschikt de gelijkvloerse woning over twee slaapkamers, maar er is mogelijkheid tot het uitbouwen van een derde.
De woning is gelegen op een perceel van 685m². Buiten vind je een grote tuin die nog naar eigen wens kan worden afgewerkt. Of je nu groene vingers hebt en droomt van een weelderige tuin, of gewoon wilt genieten van de ruimte, deze tuin biedt talloze mogelijkheden.

Niet overtuigd? Nog enkele troeven van de woning:
- Inpandige garage en lange opritlaan
- Verzichten op de achterliggende velden
- Grote onderhoudsvriendelijke tuin
- goedgekeurd attest elektriciteit
Aarzel

Get in touch