Duplex for sale

269000€

3 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11021621
Immoweb code : 11021621

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
Floor : 4

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Prachtig duplex appartement op de 4de en 5de verdieping in Oostende.
Het appartement is gelegen in een recent gebouw uit 2012 en beschikt over een lift.

Met een bewoonbare oppervlakte van 110 m² beschikt u op het 4de verdiep over een ruime inkomhal met gastentoilet. Hier aansluitend heeft u een ruim zuid gerichte leefruimte met een open, volledig ingerichte keuken met berging. De leefruimte heeft een groot terras die uitkijkt over het prachtige Oostende.

Op de 5de verdieping vindt u 3 slaapkamers waarbij één slaapkamer een eigen douchekamer heeft. Tevens beschikt het appartement ook nog over een moderne badkamer met een ligbad, lavabo en apart toilet. Het energielabel B zorgt ervoor dat het appartement energiezuinig is, wat resulteert in lagere energiekosten.

Dit appartement is ideaal gelegen in Oostende, dichtbij winkels, restaurants en het strand. Met de lift en de moderne faciliteiten is dit een perfecte woning voor wie op zoek is naar comfort en gemak. Kortom, dit duplex appartement in Oostende biedt alles wat je nodig hebt voor een aangename en luxe levensstijl aan de Belgische kust.

Aarzel niet om dit instapklaar appartement te komen bezichtigen en maak vrijblijvend een afspraak met ons kantoor. Om een afspraak ter plaatse te maken dan kan u ons steeds contacteren via de website of [email protected]

Get in touch