Villa for sale

895000€

4 bedrooms 240 square meters

Immoweb code : 11052347
Immoweb code : 11052347

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
240 square meters livable space
2420 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze statige woning in Aaigem biedt veel ruimte, zowel binnen als buiten, en combineert moderne technieken met een gevoel van luxe.

Aaigem is gegeerd dankzij de glooiende landschappen, gecombineerd met een vlotte bereikbaarheid van centra, winkels & E40. Deze open bebouwing is gelegen op een mooi groen perceel van 24 are. Dankzij de agrarische bestemming van de achterliggende percelen én het hellend karakter, heeft u een gegarandeerd open en prachtig vrij zicht!

Deze woning uit '86 werd in 2023 gerenoveerd met kwaliteitsmaterialen en de meest recente technieken, zo zijn er aluminium ramen met dubbele beglazing, isolatie rondom (EPC-score B), conforme elektriciteit, vloerverwarming, 28 zonnepanelen, laadpaal, regenwater recuperatie ... . Rondom veel maatmeubilair en een hoogwaardige totaalafwerking.

De woning heeft een goede lay-out met veel mogelijkheden naar vrije beroepen, grote gezinnen, kangoeroe-wonen etc. Zo zijn er bijvoorbeeld 4 grote slpkrs en 2 badkamers, waarvan 1 slpkr met badkamer op het gelijkvloers. Er is daarenboven een ruime dressing, zolder en de woning is volledig onderkelderd; dubbele garage, wijnkelder, ontspanningsruimte, sauna, ... . De woning is opgebouwd volgens het principe van split levels.

De riante tuin is volledig aangelegd, vanop de 4 terrassen geniet u hier ten volle van de rust en de natuur na de drukke werkdag.
Graag meer info of een bezoek, contacteer ons via 0478 79 32 83 of [email protected]

Get in touch