House for sale

849000€

5 bedrooms 424 square meters

Immoweb code : 11072393
Immoweb code : 11072393

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
424 square meters livable space
925 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Landelijke villa met zwembad te Putte

Sorry, there is no English translation. Stijlvolle, landelijke villa met zwembad te Putte.
Deze stijlvolle, eigentijdse gezinswoning is residentieel gelegen tussen Putte en Keerbergen. Deze ligging vormt en uitstekende uitvalsbasis voor wie zich onder meer tussen Mechelen - Leuven en Brussel - Antwerpen verplaatst.

De riante inkomhal met gastentoilet biedt toegang tot de lichtrijke woonkamer met moderne gashaard en aansluitend open leefkeuken, volledig voorzien van alle moderne comfort en zeer veel opbergruimte. Grote raampartijen bieden vanuit de leefruimtes een prachtig zicht op de west georiënteerde tuin waar u in volledige privacy kunt genieten van een verwarmd openluchtzwembad. Verder vindt u op de benedenverdieping nog een praktische berging en een spatieuze garage. Op de eerste verdieping zijn maar liefst 4 slaapkamers, een bureel en een badkamer met ligbad en inloopdouche. De woning is tevens uitgerust met een zeer ruime, afgewerkte zolder, heden in gebruik als hobby- en speelkamer.

Een zeer gunstig EPC werd verkregen, o.a. dankzij een recente installatie zonnepanelen. Een unieke kans voor wie een instapklare topwoning zoekt in een groene omgeving!
Kom de troeven van dit prachtige eigendom ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]

Get in touch