House for sale

299500€

3 bedrooms

Immoweb code : 11075873
Immoweb code : 11075873

Overview

3 bedrooms

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze ruime woning in Gent is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en gemak. Met drie slaapkamers biedt het voldoende ruimte voor iedereen in het huishouden.

De woning voldoet aan de standaardnormen en is goed onderhouden. Het heeft een EPC-waarde van 209.00, wat aangeeft dat het energieverbruik efficiënt is. Bovendien heeft het een energielabel C, .

De woning is voorzien van alle moderne gemakken die nodig zijn voor een comfortabel leven. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden. De woonkamer is ruim en licht, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen en quality time door te brengen met het gezin.Deze gerenoveerde woning, is gelegen in een rustige straat.
De ideale starters woning of om te Co - Housen. Het huis beschikt over een zeer mooie keuken, ruim en voorzien van alle toestellen.
Verder hebben we een afzonderlijk toilet en ruimte voor de wasmachine te plaatsen.
Op de verdieping beschikken we over een badkamer met douche en toilet en toegang tot een mogelijk dakterras met zicht op groen.
Op de 2e verdieping zijn er nog 2 ruime slaapkamers waarvan één met mezzanine .
De ligging van de woning is ideaal. Het is gelegen in een rustige buurt, maar toch dicht bij alle voorzieningen die Gent te bieden heeft. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allemaal op loopafstand bereikbaar.

Voor een bezoek bellen naar Conny 0498/696563

Get in touch