House for sale

469000€

5 bedrooms 250 square meters

Immoweb code : 11076768
Immoweb code : 11076768

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
250 square meters livable space
1133 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Prachtige woning op toplocatie

Deze prachtige woning is centraal gelegen in de onmiddellijke omgeving van het bruisende centrum van Bilzen, Lanaken, Maastricht en de E313. Op wandelafstand vinden we tevens verschillende faciliteiten terug zoals onder meer een school en bakker alsook de ongerepte natuur van het mooie Wilderpark. Het ruim bewoonbaar oppervlakte biedt oneindig veel mogelijkheden. Zo kan er op het gelijkvloers gewoond worden en op de verdieping een aparte wooneenheid voorzien worden.

We betreden de woning via de riante inkomhal en begeven ons naar de leefruimte. Deze geniet van veel lichtinval omwille van de grote raampartijen en een knappe parketvloer. De keuken met eetplaats geeft een prachtzicht naar de achtertuin en biedt ook toegang tot het verhoogd terras. Er is ook een bijkeuken voorzien. De recente badkamer met inloopdouche op het gelijkvloers is een absolute blikvanger. De grote bureauruimte kan ook dienst doen als slaapkamer.
Op de verdieping treffen we een badkamer en 3 slaapkamers aan. Alsook de zolderruimte waar nog extra leefruimte kan worden voorzien.
De woning is volledig onderkelderd en biedt plaats aan 2 wagens.

Troeven van deze woning:
-?Toplocatie nabij het centrum van Bilzen
-?Zeer ruim bewoonbaar oppervlakte
-?Tweewoonst mogelijk
-?Spouwmuren, dak en vloeren reeds geïsoleerd
-?Geen renovatieverplichting
-?Alarmsystee

Get in touch