Farmhouse for sale

420000€

3 bedrooms 286 square meters

Immoweb code : 11113481
Immoweb code : 11113481

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
286 square meters livable space
1842 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
- IN OPTIE -

Op een perceel van maar liefst 18 are treffen we deze knappe, om te bouwen hoeve aan welke in 2002 aan een grondige verbouwing onderworpen en omgebouwd werd tot restaurant. Mits de nodige aanpassingen maakt u hier opnieuw een prachtige en unieke woonst van.

Het pand omvat op het gelijkvloers een lichtrijke inkomhal met glazen lichtkoepel, een open polyvalente ruimte met aansluitende veranda die toegang biedt tot het terras en de omvangrijke tuin, een sanitair blok, een grote industriële keuken en een koelcel.

Op de 1e verdieping, die via een aparte ingang met vestiaireruimte te bereiken is, bevindt er zich momenteel een appartement van 84m². Dit appartement omvat een ruime woonkamer met open keuken, een berging, een badkamer en een slaapkamer.

Er is ook nog een handige stockagezolder aanwezig.

Buiten vindt u niet alleen de grote, zuidgerichte tuin van zo'n 10 are en een terras van 96m², maar ook nog eens een oprit met ruime parking!

Kortom, ziet u het zitten om van dit pand een pareltje van een woning te maken met prachtige buitenruimte, bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Get in touch