Apartment for sale

349000€

3 bedrooms 165 square meters

Immoweb code : 11116667
Immoweb code : 11116667

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
165 square meters livable space
Floor : 5

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een instapklaar dakappartement in Zwijndrecht? Lees hier dan zeker even verder!

Het enorm grote terras (48m²), de centrale ligging op wandelafstand van rechtstreekse tramverbinding naar Antwerpen en de enorme hoeveelheid natuurlijke lichtinval zijn slechts enkele troeven van dit appartement!

Indeling:
Kelder: bij het appartement hoort een dubbele ondergrondse parkeergarage (30m²), dewelke optioneel mee aangekocht of gehuurd kan worden. 
5eV: het appartement zelf strekt zich met een oppervlakte van 174m² over de 5e verdieping van de residentie. Langs de inkomhal (15m²) met ingebouwde vestiairekasten en apart toilet komen we bij de leefruimte (46m²) met natuurlijkelichtinval van 3 kanten. De keuken (12m²) is volledig ingericht en sluit aan. Het terras van maar liefst 48m² sluit aan op de leefruimte en maakt een hoek rond het appartement aan de zuid- en de westkant, om zo op elk moment van de dag zon te kunnen vangen. De 3 slaapkamers (16-12-11m²) en de recent vernieuwde badkamer (11m²) met ligbad, inloopdouche en toilet bevinden zich aan de andere zijde van het appartement. Tenslotte is er nog de ruime berging/wasplaats (12m²).

Zou dit wel eens het appartement kunnen zijn waar jij binnenkort thuis komt? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in!

Get in touch