Apartment for sale

479000€

2 bedrooms 82 square meters

Immoweb code : 11142499
Immoweb code : 11142499

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
82 square meters livable space
Floor : 8

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
KIJKDAG 13/04 -> op afspraak
Dit schitterende appartement waar de hoogwaardige afwerking en het unieke uitzicht een mooi geheel vormen is gunstig gelegen op bruisende “het Eilandje”, op wandelafstand van horeca, winkels en openbaar vervoer en nabij invalswegen!
In een hedendaags, residentieel gebouw naar ontwerp van Architect David Chipperfield treffen we op 8ste verdieping dit lichtrijke appartement met doorlopend terras. Dit west georiënteerde terras zorgt voor een adembenemend uitzicht op de Schelde, de skyline van Antwerpen en de haven.
We betreden het appartement middels de inkomhal dewelke toegang geeft tot de lichtrijke leefruimte op parketvloer voorzien van grote raampartijen. De open Bulthaup keuken is voorzien van alle kwalitatieve inbouwtoestellen. Verder meer biedt de inkomhal toegang tot enerzijds twee ruime slaapkamers en anderzijds een badkamer. De twee ruime en lichtrijke slaapkamers op parketvloer beschikken beide over grote glaspartijen en hebben zicht (langs de westkant) op de schelde en (langs de noordkant) op de dokken. De badkamer beschikt over een toilet, wastafel en ligbad dat ook als douche kan functioneren. Verder meer beschikt het appartement over een inbegrepen berging (B2.8) en een ondergrondse parkeerplaats (P.1-22) die optioneel bij te kopen is.
Overtuig uzelf van dit prachtige appartement tijdens een bezoek ter plaatse!


Get in touch