House for sale

449000€

3 bedrooms 163 square meters

Immoweb code : 11149682
Immoweb code : 11149682

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
163 square meters livable space
250 square meters of land

Description

House For Sale

Deze karaktervolle woning is gelegen nabij het centrum van Sint-Niklaas in de nabijheid van alle voorzieningen. De woonst is hoogwaardig gerenoveerd geweest met behoud van de karakteristieke elementen. Daarnaast werd de woning steeds met de nodige zorg onderhouden waardoor ze perfect instapklaar is.

De indeling is als volgt:
U betreedt de woning via de lichtrijke inkomhal met zeer hoge plafonds en authentieke elementen. Wanneer u verder gaat, komt u in de uiterst gezellige leef- en eetruimte. De leefruimte is voorzien van ingemaakte kasten en een gezellige gashaard.

Aansluitend bevindt zich de keuken. Deze is voorzien van voldoende kastruimte en kwalitatieve toestellen van o.a. het merk SMEG. Hiernaast bevindt zich via een prachtige lichtstraat een bergruimte met aansluiting voor de wasmachine en een droogkast. Verder is er op de benedenverdieping een apart toilet aanwezig met handwasser.

Achteraan de woonst is er een perfect onderhouden, charmante stadstuin gelegen, afgewerkt met leibomen. Hierdoor geniet u van optimale privacy. Verder staat er in de tuin een ultra modern tuinhuis.

De eerste verdieping omvat de master bedroom met balkon en een gloednieuwe badkamer.
De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, een modern badkamermeubel met wastafel en een hangtoilet.

Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping die bestaat uit 2 volwaardige slaapkamers.

Ook is er een zolderruimte en een kelder aanwezig die de woning van extra bergruimte voorzien.

Tot …

Get in touch