Apartment for sale

399000€

2 bedrooms 135 square meters

Immoweb code : 11151290
Immoweb code : 11151290

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
135 square meters livable space
Floor : 6

Description

Appartement

Sorry, there is no English translation. Architecturaal hoek-appartement op een toplocatie!

IN OPTIE Stap binnen in dit imposante appartementsgebouw uit de jaren 50, perfect gelegen op de hoek van de Grétrystraat en de Belgiëlei, in het residentiele hartje van Antwerpen. Te midden van bruisende wijken Groen Kwartier en Zurenborg, met Harmoniepark en het levendige stadscentrum op wandelafstand. Bovendien een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en vanop alle grote invalswegen.

Dit architectonisch doch atypisch ingedeelde appartement wacht u op met veel ruimte, daglicht en comfort op een indrukwekkende 135m² op de 6e verdieping. De ruime woonkamer verwelkomt u met een panoramisch uitzicht over de majestueuze boomtoppen langs de Belgiëlei. Een perfecte setting voor ontspanning en het ontvangen van gasten. Aangrenzend bevindt zich de open keuken, compleet met hoogwaardige apparatuur die uitnodigt tot culinaire ontdekkingen.

In de private zone van het appartement tref je één royale slaapkamer, een kantoor (of extra slaapkamer) waarin thuiswerk een plezier is, en een overvloed aan opbergruimte in doordachte maatkasten.

Eveneens bestaat de mogelijkheid tot het creeëren van een ruim dakterras op het aangrenzende dak van de vijfde verdieping van hetzelfde gebouw, na het verkrijgen van een vergunning.

Neem contact op voor aanvullende informatie of om een bezichtiging te regelen.

Troeven:

?Centraal gelegen.
?L

Get in touch