House for sale

589000€

3 bedrooms 213 square meters

Immoweb code : 11176692
Immoweb code : 11176692

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
213 square meters livable space
400 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
CONTACT: Laura op 0473 41 35 62 of via [email protected]

verkoop aan VRAAGPRIJS

verkoop door eigenaar-professioneel

Mobi-score: 8,8/10

TIJDELIJKE ACTIE: ontvang bij aankoop van een nieuwbouwwoning een waardecheque van €5.000,00 excl. BTW voor de aankoop van een keuken.

Nabij het centrum van Merelbeke vindt u dit eigentijdse nieuwbouwproject in een rustige doodlopende straat zonder doorgaand verkeer. Het centrum van Merelbeke ligt op slechts 15 minuten van het bruisende Gent. De gemeente zelf heeft echter ook veel te bieden. In de nabije omgeving zijn er tal van voorzieningen zoals winkels, supermarkten, sportvoorzieningen, horeca, openbaar vervoer... Één van de grootste troeven is de bereikbaarheid van de gemeente met de opritten van de E17,E40 en R4 in de nabije omgeving.

Het kleinschalige project in de Jozef Hebbelynckstraat bestaat uit 5 nieuwbouwwoningen met een tijdloze look and feel. Er is keuze tussen gesloten en half-open woningen.
De woningen bezitten een mooie grote leefruimte met open keuken en aansluitend de berging. Dankzij de grote raampartijen in de leefruimte geniet de woning van veel licht en geeft ze u een open groen zicht op de gezellige oostgeoriënteerde tuin. Alle woningen beschikken over 3 slaapkamers (mogelijkheid tot maken van 5 slaapkamers) een ruime badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche en een apart toilet in de nachthal. Daarnaast beschikt elke woning nog over een zolder van +-30m2 met een vaste trap. De woningen beschikken telk

Get in touch