House for sale

325000€

4 bedrooms 162 square meters

Immoweb code : 11200514
Immoweb code : 11200514

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
162 square meters livable space
110 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een gerenoveerde stadswoning, voorzien van een mooie koer en dat nabij het centrum van Sint-Niklaas? Zoek niet verder, want deze eigendom biedt alles wat u zoekt!

Met de centrale ligging ben je snel omringd door alle voorzieningen zoals winkels, horeca, het station, openbaar vervoer, scholen, etc, waardoor genieten van al dit comfort een grote troef is! Als extra troef hebben we natuurlijk de leuke tuin. 

Indeling:
- GLV: we betreden de woning via de inkomhal. Verder gaan we naar de leefruimte (32m²) bestaande uit eetkamer en woonkamer. Achterliggend is er de open keuken (12m²), voorzien van alle nodige toestellen, met naast gelegen polyvalente berging (11m²) die dienstdoet als technische ruimte of waar men fietsten kan plaatsen. Verder is er nog een badkamer met aansluiting voor wasmachine, inloopdouche & dubbele wastafel verwerkt in badkamermeubel. Eveneens is er een apart toilet. Uiteraard is er ook een leuke buitenruimte aanwezig.
- 1steV: op de eerste verdieping hebben we de nachthal en 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer (12m²) ligt vooraan met een apart dressing (7m²), de tweede slaapkamer (18m²) ligt achteraan.
- 2deV: de tweede verdieping zijn er opnieuw 2 slaapkamers (15-13m²).

Tenslotte beschikt deze woning over 12 zonnepanelen. Deze brengen op jaarbasis tot 2534kW op. Deze worden meeverkocht voor € 10.000.

Ben je geïnteresseerd in deze woonst met vele mogelijkheden? Neem dan snel

Get in touch