House for sale

349000€

4 bedrooms 171 square meters

Immoweb code : 11201561
Immoweb code : 11201561

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
171 square meters livable space
1012 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Hillestraat 17, deze karaktervolle villawoning geniet van het beste van twee werelden, de landelijke omgeving en de vlotte connectie naar het centrum van Ruddervoorde en de autosnelweg.

U wordt verwelkomd in de inkom die weg geeft naar de verschillende ruimtes van de woning. De leefruimte geniet van veel natuurlijke lichtinval doorheen de dag. Aansluitend is er een ruime keuken die perfect kan ingericht worden naar uw wensen! Daarnaast is er een badkamer die kan ingericht worden als bijkeuken of wasplaats. Op het verdiep zijn er vier volwaardige slaapkamers en een ruimte die kan omgevormd worden tot tweede badkamer.

De buitenomgeving van deze woning is een ware oase van rust. Omringd door weelderig groen, kun je genieten van een vredige omgeving, perfect om te ontspannen na een drukke dag. Daarnaast beschikt het terrein over een praktische berging en garage, waar je tuinbenodigdheden en andere spullen kunt opbergen.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren


Get in touch