House for sale

225000€

4 bedrooms 183 square meters

Immoweb code : 11209619
Immoweb code : 11209619

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
183 square meters livable space
40 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een karaktervolle, ruime woning met tuin op een vlot bereikbare locatie in centrum Temse? Bekijk dan zeker deze advertentie.

Opmerkelijk aan deze woning met vele karaktervolle elementen, zijn de grote ruimtes die een openheid creëren. Andere sterke troeven zijn het aantal slaapkamers, de ruime keuken, de uitstekende indeling, de leuke tuin. Zelfs de combinatie woon-werk is hier ook mogelijk.  

Indeling:
- GLV: de inkomhal (5m²) zorgt voor een privégevoel aan het begin van de woning. Daarna volgt er een ruime woonkamer (32m²) met een ruime traphal/bureauruimte (9m²) en een apart toilet. Aansluitend hebben we een grote, volledig uitgeruste, keuken (19m²) en wasplaats (10m²). Tot slot hebben we nog een leuke, ruime, west georiënteerde tuin.
- 1eV: via de traphal (4m²) komen we in de nachthal, de eerste ruime slaapkamer (21m²) met dakterras (33m²) en badkamer (13m²). De badkamer is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel in meubel en een toilet. Boven de wasplaats hebben we nog een polyvalente ruimte van 10m².
- 2eV: via een 2de traphal (5m²) komen we op de 2e verdieping waar we nog 2 ruime slaapkamers (13-13m²) treffen.
- Mezzanine: tot slot hebben we nog een mezzanine (18m²) die perfect kan gebruikt worden als slaapkamer en bereikbaar is via de laatste traphal (7m²), in deze traphal kan ook een bureau of iets dergelijks geïnstalleerd worden.

Interesse in deze prachtige woning? Maak snel uw

Get in touch