House for sale

275000€

4 bedrooms 207 square meters

Immoweb code : 11209750
Immoweb code : 11209750

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
207 square meters livable space
249 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een ruime en polyvalente woonst, voorzien van een mooie tuin en dat op 250 meter van de Grote Markt? Zoek niet verder, want deze eigendom biedt alles wat u zoekt!

Met de centrale ligging ben je snel omringd door alle voorzieningen zoals winkels, horeca, de Grote Markt, openbaar vervoer, scholen, etc, waardoor genieten van al dit comfort een grote troef is! Als extra troef hebben we natuurlijk de grote tuin. 

Indeling:
- GLV: we betreden de woning en komen meteen binnen in een eerste polyvalente ruimte (16m²) met verschillende mogelijkheden zoals het plaatsen van fietsen, bureau,... Je kan deze ruimte mogelijk ombouwen tot een garage. Verder gaan we naar de (trap)hal (10m²) die toegang geeft naar de droge kelder (6m²) en de leefruimtes. De eerste ruimtes zijn de woonkamer (15m²) en de lichtrijke eetkamer (18m²). Verder is er de halfopen keuken (13m²) met naast gelegen berging (7m²) met apart toilet. Achteraan het gelijkvloers vinden we eveneens een polyvalente ruimte (26m²) met zicht over de tuin.
- 1steV: op de eerste verdieping hebben we de nachthal en 2 slaapkamers. De eerste slaapkamer (25m²) ligt vooraan, de tweede slaapkamer (13m²) ligt achteraan maar biedt toegang tot een extra apart toilet en de badkamer (5m²) met ligbad en enkele wastafel.
- 2deV: de tweede verdieping is bijna een exacte kopie van de eerste verdieping. De derde slaapkamer (25m²) ligt vooraan en de vierde slaapkamer (21m²) l

Get in touch