Apartment for sale

489000€

2 bedrooms 92 square meters

Immoweb code : 11230492
Immoweb code : 11230492

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
92 square meters livable space
Floor : 4

Description

flat

Sorry, there is no English translation. Gelegen aan de rand van het bruisende Eilandje, grenzend aan het historische stadscentrum, biedt dit residentieel-commerciële project, genaamd 'De Schilden,' een uitstekende locatie. Ontwikkeld in 2016 door CIP, onderscheidt dit project zich door slimme architectuur, een weelderige binnentuin en ruime, overdekte terrassen. Kwaliteitsvolle geluidsisolatie, ventilatie en een zuinig energieverbruik dragen bij aan het comfortabele woongenot.

Indeling: Op de vierde verdieping, zowel toegankelijk via trap als lift, vindt u dit luxueuze appartement met hedendaagse inrichting. We betreden het appartement via de royale inkomhal met gastentoilet en ingebouwde vestiairekast. Van hieruit heeft u onmiddellijk toegang tot de lichtrijke leefruimte. De keuken met haar open karakter en centrale kookeiland is niet alleen eigentijds, maar ook voorzien van de modernste faciliteiten en geavanceerde apparatuur.

Dit stijlvolle appartement heeft twee slaapkamers, waarvan één momenteel is getransformeerd tot een prachtige dressing. De ruime moderne badkamer is voorzien van een luxueus ligbad en een elegant lavabomeubel, met voorzieningen voor wasmachine en droogkast.
Geniet van de zonsondergang op het zeer ruime terras met westelijke oriëntatie, perfect voor ontspannen momenten en gezellige diners.

Verder is er een aparte fietsberging en mogelijkheid tot het aankopen van een ondergrondse autostaanplaats (€45.000)

Heef

Get in touch