House for sale

449000€

4 bedrooms 267 square meters

Immoweb code : 11232010
Immoweb code : 11232010

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
267 square meters livable space
354 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gerenoveerde gezinswoning met mogelijkheid voor praktijkruimte/handelsruimte.

Deze woning heeft de volgende indeling:

- Op de gelijkvloerse verdieping is er de inkomhal met toegang tot toilet en wasplaats.. Daarnaast werd de gelijkvloerse verdieping in het verleden gebruikt als handelsruimte en kan dus terug naar keuze ingericht worden. Deze heeft een oppervlakte van 65m² en is momenteel ingericht als woonkamer met open keuken met eiland. Aansluitend is er de berging/wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast. Hierbij is er een afzonderlijk toilet met lavabo. De tuin is netjes onderhouden en kan via de Merelstraat bereikt worden via een houten poort. Aan de voorzijde is er een ruime oprit waar vlot vier wagens kunnen parkeren.

- Op de eerste verdieping is er de ruime woonkamer met open keuken. De open keuken is voorzien van een dampkap, keramische kookplaat, spoelbak, oven, vaatwasmachine en koelkast. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, hangtoilet en dubbele lavabo met onderkasten. Op dit verdiep zijn er twee slaapkamers waarvan één master bedroom. De andere slaapkamer is ingericht als dressing.

- Op de tweede verdieping zijn er twee volwaardige slaapkamers met daarboven zolderruimte voor stockage. Extra ruimte die kan ingericht worden als tweede badkamer.

Gunstige EPC Score
10 Zonnepanelen (2020)

EPC is opgemaakt voor plaatsing zonnepanelen. Nieuw attest zou naar B score leiden.

Om een afspraak ter plaatse te maken dan kan

Get in touch