House for sale

435000€

4 bedrooms 282 square meters

Immoweb code : 11234495
Immoweb code : 11234495

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
282 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige instapklare woning in De Haan heeft alles wat je maar kunt wensen. Met een ruime tuin, een gezellig terras, een garage en maar liefst 4 slaapkamers, is dit de perfecte plek om te wonen. De bewoonbare oppervlakte van 282 vierkante meter biedt voldoende ruimte voor het hele gezin.

De EPC-score van 75 en het energielabel A zorgen ervoor dat deze woning energiezuinig is, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. De oriëntatie van de tuin op het zuiden zorgt ervoor dat je optimaal van de zon kunt genieten.

Met 2 badkamers is er genoeg ruimte voor iedereen om zich klaar te maken in de ochtend, en de garage biedt voldoende ruimte voor een wagen of als opbergruimte voor fietsen, gereedschap en andere spullen. Verder is er een ruime bureauruimte voorzien aan de voorkant van de woning. Deze is ideaal voor het uitoefenen van een vrij beroep of een zelfstandig bedrijf. Met de ruime woonkamer en lichtrijke keuken, voorzien van alle kwaliteitsvolle toestellen, kan men hier zeer gebruiksvriendelijke koken.

Kortom, deze woning in De Haan heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en luxueus leven. Of je nu van de zon wilt genieten in de tuin, een gezellige avond wilt doorbrengen op het terras, of gewoon op zoek bent naar voldoende slaapkamers voor het hele gezin, deze woning heeft het allemaal.

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod rond deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoud om dit te aanvaard

Get in touch