House for sale

319500€

3 bedrooms 163 square meters

Immoweb code : 11264093
Immoweb code : 11264093

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
163 square meters livable space

Description

Stijlvol gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin te k…

Deze volledig gerenoveerde woning situeert zich in het centrum van Sint-Niklaas. De woning is gelegen op een zuidwestelijk georiënteerd perceel van 86 m² en heeft een bewoonbare oppervlakte van ca. 166 m². Deze woning geniet tevens van een zonnige stadstuin met aangelegd terras.

Op het gelijkvloers is de woning ingedeeld in een gezellige woonkamer met nieuwe open keuken. Deze open keuken met zwart kraanwerk beschikt over alle nieuwe inbouwtoestellen van Siemens. Het schuifraam in de living zorgt voor veel natuurlijke lichtinval en geeft toegang tot het zonnige terras met stadstuin. Verder biedt deze benedenverdieping een apart toilet en een aparte berging. In de berging heeft u aansluiting voor wasmachine en droogkast.

De eerste verdieping biedt plaats voor twee slaapkamers en de gloednieuwe badkamer met inloopdouche, tweede toilet en badkamermeubel.

De tweede verdieping beschikt over een ruime berging, die mogelijks dienst kan doen als dressing. Alsook bevindt zich hier een derde slaapkamer.

De woning onderging een totaalrenovatie, de elektriciteit werd volledig vernieuwd (conform), een nieuwe condensatieketel, zonnepanelen en hoogrendementstbeglazing werden geplaatst... dit resulteert in een mooi energielabel (A).

Tenslotte zijn de ligging en bereikbaarheid nagenoeg uitstekend. De woning bevindt zich op een boogscheut van belangrijke invalswegen en heeft het station en de winkelstraat in de nabijheid.

Zonnepanelen / Ventilatiesysteem / EPC: A / Elektriciteit: …

Get in touch