Duplex for sale

199900€

2 bedrooms 118 square meters

Immoweb code : 11265305
Immoweb code : 11265305

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
118 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit instapklare duplex appartement in Diepenbeek biedt alle comfort die je nodig hebt. Met een netto oppervlakte van 117.63m² is er genoeg ruimte voor een gezin of een koppel.

Nieuwsgierig naar dit leuke appartement? Maak dan uw afspraak voor een bezichtiging via [email protected] 0456/37.50.26

Indeling:
Via de private inkomhal op het gelijkvloers komen we op de eerste verdieping uit op de lichtrijke woonkamer met terras, de praktisch ingerichte keuken, een ruime wasplaats met bergruimte en een apart gastentoilet. Op de tweede verdieping bevinden zich de 2 ruime slaapkamers, badkamer met douche en lavabo, toilet en nog een extra berging.

Troeven van deze woning zijn vnl. de praktische indeling, het ruimtelijk gevoel en veel lichtinval.

Het energielabel van dit appartement is een C, met een EPC-waarde van 216, wat betekent dat het energiezuinig is en je energierekeningen laag zullen zijn. Bovendien zijn er 2 privé parkeerplaatsen beschikbaar, zodat je altijd een plek hebt om je auto te parkeren.

Dit appartement ligt in een rustige en groene omgeving, maar is toch dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt. Met gemakkelijke toegang tot de verbindingswegen en het openbaar vervoer, is het de ideale locatie.

Kortom, dit aangename duplex appartement in Diepenbeek is de perfecte plek om te wonen. Met zijn ruime indeling, energiezuinigheid en leuk terras, is het een geweldige plek om thuis te komen!


Get in touch