House for sale

325000€ Old Price €349,000

3 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 11273406
Immoweb code : 11273406

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
130 square meters livable space
240 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een gerenoveerde woning, voorzien van een mooie tuin en dat nabij het centrum van Sint-Niklaas? Zoek niet verder, want deze eigendom biedt alles wat u zoekt!

Met de centrale ligging ben je snel omringd door alle voorzieningen zoals winkels, horeca, het station, openbaar vervoer, scholen, etc, waardoor genieten van al dit comfort een grote troef is! Als extra troef hebben we natuurlijk de leuke tuin & een garage.

Indeling:
GLV: we betreden de woning via de inkomhal. Vooraan de eigendom is er de eerste badkamer (8m²) voorzien van aansluiting wasmachine, inloopdouche & dubbele wastafel verwerkt in badkamermeubel. Eveneens is er een apart toilet met handenwasser.Verder gaan we naar de leefruimte (47m²) bestaande uit eetkamer en woonkamer die lichtrijk zijn en direct zicht hebben op de tuin. In die leefruimte is alles reeds voorzien om uw eigen droomkeuken te plaatsen! 
1steV: op de eerste verdieping hebben we de nachthal en 2 slaapkamers (beide 12m²). Verder is er een extra badkamer (4m²) met inloopdouche, extra toilet en enkele wastafel verwerkt in een badkamermeubel.
2deV: de tweede verdieping is 1 grote slaapkamer met een oppervlakte van ca 30m².

Zoals eerder vermeld beschikt de woning over een leuke tuin, waar elektriciteit reeds voorzien is. Achteraan het perceel is er een garage aanwezig, deze is aan te kopen voor 30.000€. 

Ben je geïnteresseerd in deze woonst met vele mogelijkheden?

Get in touch