Apartment for sale

297000€

2 bedrooms 92 square meters

Immoweb code : 11274080
Immoweb code : 11274080

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
92 square meters livable space
Floor : 1

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Dit ruime en lichte appartement is gelegen op de eerste verdieping van een recent gebouw (2008) tussen het Park Spoor Noord. In de directe omgeving bevinden zich verschillende cafés, restaurants, winkels en mogelijkheden voor openbaar vervoer. Ook scholen bevinden zich op wandelafstand. Ideaal gelegen op loopafstand van het centraal station, de zoo en de winkelstraten rond de Meir. Elke woensdag is er vlakbij de wekelijkse markt op het Sint-Jansplein.

Het appartement (92 m²) heeft een ruime leefruimte en twee volwaardige slaapkamers met elk een eigen badkamer, en een waanzinnig terras van ca 30 m².

Indeling
- ruime inkomhal met gastentoilet
- lichtrijke woonkamer met eetkamer
- open geïnstalleerde keuken
- ruime handige berging
- slaapkamer 1 met en-suite dressing en eigen badkamer (ligbad en lavabomeubel)
- slaapkamer 2 met eigen docuhekamer (douche en lavabo)
- terras (30 m²)

Troeven
- centrale ligging vlakbij in het centrum van Antwerpen
- conforme elektriciteit, asbestveilig en gunstig EPC
- vrij bij akte

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement te koop in Antwerpen, ben je op zoek naar ander vastgoed, een investering of wens je de waarde van jouw eigendom te kennen? Dan ben je bij BOLT immo aan het juiste adres! Wij helpen jou graag verder. Weet dat wij u met plezier helpen voor een vrijblijvende (EN GRATIS!) SCHATTING, mét tips en advies. U kan ons contacter

Get in touch