House for sale

675000€

4 bedrooms 328 square meters

Immoweb code : 11280653
Immoweb code : 11280653

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
328 square meters livable space
2895 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een ruime en statige villa op een groot perceel? Gevonden!

Deze woning is gelegen op de rand van Overmere met Kalken/Laarne en heeft een goede verbinding naar het centrum en de autosnelweg. Kenmerkend aan de woning is ruimte, dat met een perceelsoppervlakte van 2.333m² en een bewoonbare oppervlakte van 328m² meer dan aanwezig is.

Kelder: de kelder (20m²) is een handige extra bergruimte of wijnkelder.
GLV: we komen binnen in de riante inkomhal (22m²) met statige trap waarna we verder gaan naar de woonkamer met open haard, met een oppervlakte van maar liefst 65m². Naast deze grote leefruimte is er nog een aparte eet- of zitruimte (19m²) voorzien met doorgang naar degezellige en verwarmde veranda (27m²) met zicht over de tuin. De keuken (17m²) meet ontbijthoek is voorzien van de nodige toestellen en geeft toegang tot de wasplaats (18m²) die opnieuw zeer ruim is en voorzien is van een toilet en douche, zodat je vanuit de tuin en het zwembad rechtstreekse toegang hebt. Tot slot is er een grote garage (36m²) met automatische garagepoort. Buiten is er een ruime oprit met voldoende parkeergelegenheid, terwijl het in de achtertuin zalig genieten is van het verwarmd zwembad.
1steV: op de bovenverdieping bevindt zich een ruime nachthal (29m²) die werd ingericht met een bar en open haard en dus zeker tot meer kan dienen dan enkel een nachthal. De masterbedroom (29m²) heeft een eigen ensuite badkamer (7m²) met

Get in touch