Apartment for sale

292000€

2 bedrooms 98 square meters

Immoweb code : 11285151
Immoweb code : 11285151

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
98 square meters livable space
Floor : 3

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Welkom in dit instapklaar appartement in Duffel, waar gezelligheid en comfort samenkomt. De slimme benutting van de ruimte zorgt ervoor dat elke hoek functioneel is, waardoor wonen in dit appartement eenvoudig en moeiteloos is.
Stap binnen en word begroet door een lichte en luchtige woonkamer met een open keuken die perfect is voor het ontvangen van gasten of voor gezellige familiemomenten. Het uitzicht? Een adembenemend terras van maar liefst 52 m², waar je volop kan genieten van mooi weer met een open zicht.
De recent vernieuwde badkamer straalt moderne elegantie uit, met een royale inloopdouche die je uitnodigt om te ontspannen en te verfrissen. Het aparte gastentoilet voegt een extra vleugje privacy en comfort toe aan je dagelijkse routine.Verder beschikt het appartement over 2 comfortabele slaapkamers, elk ontworpen met rust in gedachten. Praktisch gemak wordt verzekerd door de aparte berging/wasplaats, waardoor je altijd georganiseerd en opgeruimd kunt blijven.
Met een energieprestatiecertificaat label B weet je dat je niet alleen comfortabel woont, maar ook energiezuinig
Als kers op de taart is er de mogelijkheid om een garage apart aan te kopen (€25.000) waardoor parkeren geen zorg hoeft te zijn, dit is geen verplichting.
Mis deze kans niet om jouw stempel te drukken op deze charmante woonst!
Kom snel zelf de mogelijkheden en troeven ontdekken en contacteer ons voor meer informatie of een bezichtiging ter pla

Get in touch