House for sale

275000€

2 bedrooms 104 square meters

Immoweb code : 11285975
Immoweb code : 11285975

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
104 square meters livable space
70 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mooi vernieuwde en instapklare woning te Stene met garage, stadstuin en terras! Deze gezellige en instapklare woning werd grondig gerenoveerd in 2016 en de daaropvolgende jaren waardoor u onmiddellijk uw intrek kan nemen in deze parel!
Op het gelijkvloers bevindt zich de garage met elektrische poort en aansluitend wasplaats, verder is er een volledig ingerichte keuken met eetplaats en aanpalend de verzorgde en gezellige stadstuin (koer), de badkamer is voorzien van toilet en ligbad met douche. Op de verdieping bevindt zich de lichtrijke living met aanpalend zongericht terras, verder is er nog een apart toilet op de hall. Op de 2e verdieping zijn 2 slaapkamers aanwezig, waarvan 1 met slaaphoek op het mezzanineverdiep.

De ramen zijn voorzien in pvc met HR glas, er is CV op aardgas met een condenserende ketel en het dak is voorzien van isolatie!

De vermelde prijs is een richtprijs, elk bod hoger of lager dan deze prijs wordt voorgelegd aan de eigenaar die zich het recht voorbehoudt om dit te aanvaarden of te weigeren

EPC 234 kwh/m² - UC3155447 - (Vg, Wg, Gmo, Gvv, Vkr) - Ref. OU24969

Get in touch