House for sale

379500€

3 bedrooms 176 square meters

Immoweb code : 11288512
Immoweb code : 11288512

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
176 square meters livable space
992 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
- VERKOCHT OP 1ste BEZOEKDAG -

Welkom in deze charmante woning gelegen in een aangename straat, waar rust en natuur hand in hand gaan. Met een mooie perceeloppervlakte van net geen 10a biedt deze woning u naast een uitgestrekte tuin met een panoramisch uitzicht, ook voldoende privacy.

De ligging is ook uiterst gunstig, met de E40 op slechts 5km en 3 warenhuizen, 2 warme bakkers, slager, apotheker, frituur en ontspanning in de nabijheid.

Deze eigendom uit midden jaren '50 is grotendeels gerenoveerd, waardoor het de perfecte combinatie biedt van moderne en traditionele charme. Stap binnen in de inkomhal en laat u verder betoveren door de gezellige en lichte leefruimte, gevolgd door een uitgeruste keuken, gastentoilet en badkamer met ligbad, douche en dubbele lavabo.

Op de 1e verdieping bevindt zich een nachthal dat toegang geeft tot 3 slaapkamers en een 2e badkamer met ligbad, lavabo en toilet.

De woning beschikt verder over een garage met ruime oprit, een praktische kelder en 2 stockagezolders.

Genieten van het buitenleven kunt u perfect op het ruime terras, ideaal voor ontspannen momenten met vrienden en familie. Met een zuidwestelijk georiënteerde tuin kunt u hier de hele dag door genieten van de zon en prachtige zonsondergangen.

Wil jij de nieuwe eigenaar worden van deze charmante woning, bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Get in touch