House for sale

695000€

5 bedrooms 280 square meters

Immoweb code : 11301849
Immoweb code : 11301849

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
280 square meters livable space
1100 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze verzorgde villa met royale bewoonbare oppervlakte is op minder dan 1 km gelegen van het commerciële centrum van Oostkamp. Tal van winkels, restaurants, scholen, diensten en openbaar vervoer zijn op wandelafstand gelegen. In 1996 werd deze vrijstaande woning gebouwd met kwalitatieve materialen en werd nadien met de grootste zorg onderhouden.

Bij het binnenkomen van de woning is er een royale en luchtige inkomhal met gastentoilet. Van hieruit is er toegang tot de bureauruimte en de inpandige garage. De lichtrijke living aan de zuidkant van de woning beschikt over voldoende plaats voor de eet- en zithoek met gezellige houtkachel. Aansluitend is er een ruime vernieuwde leefkeuken met heel wat kastruimte en kwalitatieve toestellen. Vanuit de living en de keuken heb je een fantastisch zicht op de volwassen tuin. Verder is er een ruime wasberging en een droge kelderberging.

Via de trappenhal is de ruime en lichtrijke nachthal toegankelijk, van waaruit 4 grote slaapkamers en een kleine slaapkamer toegankelijk zijn. De badkamer werd uitgerust met een ligbad, een douche en een dubbele lavabo. Het toilet werd apart voorzien. Daarnaast is het mogelijk om een extra douchekamer te creëren op deze verdieping. De zolder is toegankelijk via het zolderluik.

De woning beschikt over een schitterende ruime tuin die volledig werd aangelegd met een terras grenzend aan de woning, een grasperk, een vijver, een tuinhuis en een voormalige moestuin.
De ruime oprit biedt ook parkeerplaats voo

Get in touch