House for sale

319000€

3 bedrooms 145 square meters

Immoweb code : 11307507
Immoweb code : 11307507

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
145 square meters livable space
537 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Instapklare woning met groot bijgebouw centraal tussen Kasterlee en Geel.
Vooraan is de inkomhal met links is een apart gastentoilet. De ruime living met grote ramen voelt door haard en laminaat gezellig, warm aan. Raam aan terras kan volledig open. Een moderne glazen deur biedt toegang tot de ingerichte keuken met veranda. Grote glaspartijen zorgen voor een extra ruimtelijk gevoel. Bij de keuken bevindt zich de wasplaats/berging.
Boven is de nachthal. Vooraan liggen een grote slaapkamer en de badkamer ingericht met meubel, wc en douche. Achteraan liggen een 2de grote slaapkamer en een derde slaapkamer,nu dressing.
De elektriciteit is conform, uitslag van het asbestattest is 'asbestveilig' en met EPC D géén renovatieplicht, centrale verwarming met aardgas.
In de voortuin zijn 3 parkeerplaatsen. Tuin is volledig afgesloten. Langs de schuifpoort kom je achter de woning. Bijgebouw is vooraan (+/- 45m²) afgewerkt met grote tegel, achteraan (+/-70m² met nieuw dak) met betonvloer. Ideaal voor opslag of hobbyruimte!
Uitgebreide info op site van NXXT Vastgoed. Jouw eigendom verkopen of verhuren? Contacteer ons dan voor een gesprek met waardebepaling. Samen maken we van jouw vastgoeddroom een succesvolle NXXT step!
Interesse? Plan uw bezoek!
Vlotte verbinding auto: centrum,Kasterlee,station,ring,Mol,Turnhout,...
Veilige verbinding fiets: Centrum, Kasterlee, Kanaal, …

Get in touch