House for sale

375000€

5 bedrooms 196 square meters

Immoweb code : 11308064
Immoweb code : 11308064

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
196 square meters livable space
529 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een ruime gezinswoning, voorzien van een mooie tuin, dubbele garage en een polyvalente ruimte van ca 58m²? Zoek niet verder, want deze eigendom biedt alles wat u zoekt!

Met deze ligging ben je snel omringd door alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, scholen, etc, waardoor genieten van al dit comfort een grote troef is!

Indeling:
- GLV: we betreden de woning en komen meteen binnen in inkomhal met apart toilet. Verder gaan we naar de ruime leefruimte (38m²) bestaande uit eetkamer & woonkamer, tevens is deze zeer lichtrijk. Verder is er de keuken (16m²) voorzien van alle nodige toestellen. Achteraan het gelijkvloers vinden we eveneens een dubbele garage ( 33m²).Eveneens zit er tussen de leefruimte & de keuken een veranda van 20m². Via de tuin hebben we ook toegang naar een polyvalente ruimte van ca 58m², deze is opgedeeld in ruimtes van 28, 18, 6, 6 en 1 m².
- 1steV: op de eerste verdieping hebben we de nachthal en 3 slaapkamers. De eerste slaapkamer (14m²) ligt vooraan, de tweede slaapkamer (10m²) ligt achteraan maar biedt toegang tot een polyvalente ruimte van ca 7m². De badkamer (4m²) is voorzien van extra toilet, douche en een enkele wastafel.
- 2deV: op de tweede verdieping is hebben we via de nachthal toegang tot 2 slaapkamers (10 - 9m²) en 2 zolderruimtes van elk 5m²).

Bij deze verkoop is de renovatieverplichting van toepassing. De koper heeft 5 jaar de tijd om de woning energet

Get in touch